dimarts, 31 de març del 2020

TASCA DE CATALÀ I ART. CREA UN CÒMIC.

Bon dia!
Segurament molts de vosaltres ja estau acabant les feines proposades de català. Per això vos proposo una nova tasca: crear un còmic. Aquest tipus de text ja el coneixeu perquè ja el vareu treballar, així que haureu de fer una mica de memòria. Tot i així, vos deix un enllaç de lectura obligatòria abans de començar a elaborar el vostre còmic. S'explica què és un còmic, els elements que el formen, i ens dóna pautes de con elaborar-lo adequadament.

La temàtica és lliure tot i que pot ser aquesta nova situació de confinament que estam vivint vos pot servir per elaborar una història relacionada amb aquesta realitat. L'elecció és vostra, posau-li imaginació!
L'extensió és de mínim dos fulls encara que dependrà del tamany dels vostres dibuixos. El nombre de vinyetes per pàgina ho decidiu vosaltres (entre 8-12 és ideal). La tècnica també és lliure: podeu pintar i dibuixar com trobeu.

Recordau que abans de començar heu de llegir l'enllaç i PLANIFICAR: decidir temàtica, títol, pensar personatges, escenari, tenir clar la introducció, el nus i el desenllaç...

Lectura inicial: Clicau aquí

Ja podeu anar començant perquè la pròxima setmana, abans de començar les vacances de Pasqua, vos aniré demanant que em mostreu els vostres progressos. La data d'entrega serà el 20 d'abril, el primer dia després de vacances.

Qualsevol dubte o suggerència, podeu deixar-ho als comentaris.

Podeu començar!

Salutacions!




7 comentaris:

  1. Hola Marc!!!, sóc na Mariona, t'hem d'enviar una foto amb tenir-ho acabat? Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola,
      la setmana que ve vos demanaré una foto per veure com anau. En cas que ho tengueu acabat abans de dia 20 d'abril, m'ho podeu passar per correu electrònic.

      Fins aviat!

      Elimina
  2. Respostes
    1. Bon dia Pepi,
      l'hauries d'enviar per correu electrònic a l'adreça grupcinquemestreperegarau@gmail.com
      Proveu. Si no saps com fer-ho per ventura pots enviar la foto via whatsapp a un company/a de classe perquè ell ens envïi el correu.

      Salutacions

      Marc

      Elimina
  3. Val marc Moltes gracias amem si puc fer-ho gracies estío desijant tornar a la escola ❤❤❤

    ResponElimina

RECOMANACIONS PER A LES VACANCES

Benvolguts alumnes de 5è, primer de tot donar-vos l'enhorabona a cada un@ de vosaltres per la feina feta ja que no ha estat un curs prec...