dijous, 21 de maig del 2020

Reunió virtual Meet

Bon dia a totes i tots,

els mestres trobam que fa estona que no ens veim, pensam que pot ser una bona idea quedar tot junts. Sí, junts... però vitualment! 
Estam preparant una videotrucada a través de Google Meet. Us animam a participar, però és voluntari. Valoram la necessitat de contactar tots plegat, tenir un temps de trobada a la vegada per tal de veure'ns les cares i compartir experiències.
A principi de la pròxima setmana us avisarem del dia i hora per fer aquesta reunió virtual. El mateix dia acordat rebreu un correu electrònic amb un enllaç per entrar a la reunió.


Podeu accedir al Meet a través del mòbil, d'una tablet o bé d'un ordinador. Si ho feis amb mòbil o tablet, haureu d'instal·lar l'aplicació. En canvi si ho feis des de l'ordinador no farà falta decarregar res. 

En tots el casos és necessari un compte de correu electrònic gmail. Per tant, si no en teniu un de propi, demanau als vostres pares accedir amb el seu. Us recomanam que vos acompanyin per ajudar-vos a accedir fàcilment a la videotrucada. 

Tots aquells que utilitzeu l'ordinador per fer la videotrucada, verificau que teniu la webcam, uns auriculars o altaveus i un micròfon connectats i en correcte funcionament. Si és portàtil ho sol tenir tot integrat.
En el mateix moment, just abans d'accedir a la videotrucada, també ho podreu comprobar dins l'aplicació Meet. 

Per tal de tenir bona qualitat durant la videotrucada, us recomanam tenir encès el micròfon just quan volgueu xerrar. Per connectar/desconnectar el micròfon just fa falta clicar la següent icona:
Anau pensant que voleu contar!

Tenim moltes ganes de reunir-nos tots virtualment!

Fins aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

RECOMANACIONS PER A LES VACANCES

Benvolguts alumnes de 5è, primer de tot donar-vos l'enhorabona a cada un@ de vosaltres per la feina feta ja que no ha estat un curs prec...