dilluns, 1 de juny del 2020

ART I CIÈNCIES SOCIALS. CASTELLS.


Bon dia a totes i tots,
vos proposam una nova activitat d'art relacionada amb el que veureu a ciències socials. Treballareu l'edat mitjana i veureu els castells. Doncs anem a construir un castell!
 
A continuació teniu imatges perquè agafeu idees. També teniu un video, al final, on podreu veure el procés de construcció perquè vos serveixi d'exemple. No heu de copiar ni fer el vostre castell exactament com els de les fotos, just són exemples!

És important que empreu molts de materials reutilitzats: cartrons gruixuts de capses grosses, cartrons més prims de capses de sabates o similars, tubs de cartró del paper del bany o cuina... No necessitau molt més, tot i que podeu emprar els demés materials que trobeu oportú (palets de fusta, cordills, cartolines, pintures, arena, terra...) Planificau una mica abans de començar i anau recollint tots els materials que pugueu reutilitzar pel vostre castell.
Intentau que vos quedi net (ben retallat, sense restes visibles de cola...) i sobretot gaudiu mentre anau construint i veient els resultats.

Estam impacients per veure els resultats!

La data màxima per enviar-nos les fotos del vostre castell és dilluns dia 8 de juny.

Salutacions









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

RECOMANACIONS PER A LES VACANCES

Benvolguts alumnes de 5è, primer de tot donar-vos l'enhorabona a cada un@ de vosaltres per la feina feta ja que no ha estat un curs prec...