dimarts, 9 de juny del 2020

TUTORIES PRESENCIALS

Bon dia, 
com ja sabreu, hi ha la possibilitat de demanar tutoria presencial per venir al centre per poder demanar possibles dubtes que tengueu. 

Seria adient que ens comuniqueu les necessitats que teniu, doncs la sessió serà d'aproximadament d'una hora. Teniu present que per salut heu de dur el propi material de casa (llapis, quadern, tasquets fetes...). Una vegada al centre, just podreu entrar els alumnes acompanyats pels mestres mantenint les distàncies i fent ús de les mascaretes. Al centre tenim gel alcohòlic per tal de netejar-vos les mans.

Per demanar la tutoria els vostres pares han de contactar amb el centre i sol·licitar-la amb una breu explicació de les vostres necessitats.

D'altra banda, també hi ha l'opció que us convoquem nosaltres a una reunió amb la mateixa finalitat. La seva assistència sempre serà voluntària, encara que trobam oportú poder fer aquestes tutories presencials (en petit grup).

Salutacions

Marc i Manoli

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

RECOMANACIONS PER A LES VACANCES

Benvolguts alumnes de 5è, primer de tot donar-vos l'enhorabona a cada un@ de vosaltres per la feina feta ja que no ha estat un curs prec...