dijous, 23 d’abril del 2020

C. NATURALS. JUGUEM UN POC!

Nins i nines, avui hem de jugar una mica.

Aquest joc és de preguntes on heu de triar la resposta correcta. Les respostes poden ser úniques, pot haver dues vertaderes, totes vertaderes o totes falses. Anau vius!!
Heu de tenir en compte que hi ha temps per poder elegir la resposta.
Podreu fer un rànking amb puntuació segons les vostres respostes. Passareu una estoneta jugant i recordant el que hem treballat a classe i durant aquest confinament.
A veure qui està a les primeres places!

Tal vegada ja heu jugat i sabeu com fer-ho. Pels que no heu jugat mai vos explic com fer-ho:
Un cop heu anat a l'enllaç que hi ha de color clau (kahoot), heu de posar el vostre nom real allà on diu "enter nickname" i pijtar "Ok, go!". A continuació començarà el joc amb la primera pregunta. Un cop clicat la resposta podreu veure si és correcta o no, i després heu de pitjar "next" per continuar jugant.
Podeu repetir aquest joc més vegades: podreu pujar puntuació i estudiar una mica més. El joc està obert fins diumenge vespre.

Per jugar heu de pitjar aquí: KAHOOT

Esper que vos agradi.

Dilluns farem la prova del treballat aquest confinament i el treballat dels ecosistemes a classe. Serà molt senzill, amb en Marc ja ho heu fet (google form). Si hi ha preguntes que no sabeu, heu de contestar qualque cosa: sense respondre, no ho sé, pas a la següent ...
Es pretèn que estudieu com una prova. Està clar que no estam a l'aula i no sé com ho fareu exactament, però confio amb la vostra honestitat per tal que pugui ser una avaluació el més real possible. M'agradaria saber què heu après d'aquest tema.
Fins aviat!

Manoli


6 comentaris:

  1. Gracies Manoli ha estad molt divertid fer el Kahoot��

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Gracies Manoli a esta molt divertit jugar. Una pregunta com puc tornar a jugar?

    ResponElimina
  4. Manoli,gràcies ha estat molt divertid!!!!😁😁

    ResponElimina
  5. Podeu jugar diverses vegades, heu de tornar a entrar i posar el vostre nom amb qualque cosa més que sigui diferent. Per exemple: Manoli2
    Jugau tot el que volgueu, estarà obert fins diumenge vespre

    ResponElimina

RECOMANACIONS PER A LES VACANCES

Benvolguts alumnes de 5è, primer de tot donar-vos l'enhorabona a cada un@ de vosaltres per la feina feta ja que no ha estat un curs prec...