dijous, 2 d’abril del 2020

FEINES PER ENTREGAR

Bon dia nines i nins,
sabem que la majoria de vosaltres estau fent les feines
que vos anam mandant al blog i fent les
correccions corresponents. Tot i així necessitam que tots vosaltres ens faceu arribar totes les feines que heu fet: lectures de català d'Aprendre a Comprendre, i  de castellà de Lectoplanet, problemes DECA, fitxa del verb, activitats de naturals, paisatge d'art... Només allò que hàgiu fet. Si hi ha feines que encara no heu acabat, no vos preocupeu, quan estiguin acabades ja ens enviareu les que vos faltaven. Podeu fer fotos o escanejar, com vos sigui més fàcil, i les enviau al correu electrònic grupcinquemestreperegarau@gmail.com. D'aquesta manera na Manoli i jo podrem fer un seguiment de com anau, avaluar-vos i corregir si hi ha algun error.

Per altra banda informar-vos que tal i com indiquen les instruccions que ens fa arribar el Departament d'Inspecció Educativa (DIE), no es mandaran noves tasques per fer durant el període de vacances de Pasqua. El que si que podreu fer és acabar tot allò que vos ha quedat pendent, si és el cas.

Esperam les vostres feines per anar-vos contestant.

Què passeu un bon dia!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

RECOMANACIONS PER A LES VACANCES

Benvolguts alumnes de 5è, primer de tot donar-vos l'enhorabona a cada un@ de vosaltres per la feina feta ja que no ha estat un curs prec...