dilluns, 27 d’abril del 2020

CIÈNCIES NATURALS. QUÈ HAS APRÈS?

Bon dia a tots i totes!

Per finalitzar aquesta tasca de Ciències Naturals farem una prova.  Al document inferior trobareu l'activitat d'avui. A la primera pregunta heu de posar el vostre nom i llinatges. Tot seguit podreu començar el qüestionari. Cada pregunta només té una resposta correcta, també hi ha preguntes que heu d'escriure la resposta. Una vegada que heu començat el qüestionari l'heu d'acabar, no ho podeu deixar a mitges.

Per fer aquesta prova vos deman que sigueu sincers, és una manera de poder saber què heu après. Si feies "trampes" no me servirà gaire. No vos preocupeu per la nota, vos enviaré un correu individual comentant com vos ha anat. El més important és que aneu fent feina, estigueu satisfets del vostre treball i aprenent més.

Entre dilluns i dimarts hauríeu de contestar aquest formulari. Si teniu qualque dificultat demanau-m'ho.

Ànims i fins aviat!
Manoli

12 comentaris:

  1. A sa pregunta 18 pos que ha de ser un numero i no entenc

    ResponElimina
  2. He posat 100 que vol dir el 100% de les persones

    ResponElimina
  3. Hola sóc na Mariona a la pregunta 18 es vera no em deixava escriure posava que havia de ser un número.Crec que està equivocada

    ResponElimina
  4. Hola, me sembla que ara anirà bé. Si no fos així m'ho deis.
    Perdonau, és la primera vegada que utilitz aquesta eina.
    Salutacions a tots i totes

    ResponElimina
  5. Hola som na Catalina De Volder, Manoli me pasa el mateix e posat un 100 que vol dir tots que es les persones i el govern.

    ResponElimina
  6. D'acord Catalina, ho he provat abans i m'ha anat bé.

    ResponElimina

RECOMANACIONS PER A LES VACANCES

Benvolguts alumnes de 5è, primer de tot donar-vos l'enhorabona a cada un@ de vosaltres per la feina feta ja que no ha estat un curs prec...