dijous, 2 d’abril del 2020

CIÈNCIES NATURALS 2

Hola a tots i totes!
En primer lloc, enviar-vos força i una gran abraçada. Dir-vos que enyor el contacte amb tots vosaltres, enyor les situacions que vivim a l'aula tots plegats: escoltar-vos, conversar, ajudar-vos, avisar als que es despisten, aclarir dubtes, ... Però no passeu pena, ara hem d'estar a casa i així prest ens podrem tornar a veure.

Avui vos envio tasques de reforç, consolidació i ampliació sobre els ecosistemes. El primer que heu de fer és llegir bé la informació, dues o tres vegades si és necessari. Després podreu anar fent les activitats que vos apunt.
Recordau que no cal copiar l'enunciat, just posar la pàgina i número d'exercici. Com sempre, explicau el que heu entès, no copieu tot el que diu el llibre. El més important és que entengueu la informació. 
Si algú vol fer les altres activitats, endavant!

Els exercicis a fer són:
Pàgina 65 Ex. 1-2                         Pàgina 73 Ex. 3-4 i "Fes feina amb la imatges" 
Pàgina 67 Ex. 2-3                         Pàgina 74 Ex. 1
Pàgina 69 Ex. 1-2-3                      Pàgina 75 Ex. 1
Pàgina 71 Ex. 1-2                         Pàgina 76 Ex. 2-3-6
                                            Pàgina 77 Ex. 9-10 "Demostra el teu talent" (opcional)

Dilluns publicaré les solucions. 

Vos record que si teniu dubtes o voleu consultar-nos qualque cosa ho podeu fer a través dels comentaris al blog o per correu electrònic.

Salut i ànims!
Manoli

2 comentaris:

RECOMANACIONS PER A LES VACANCES

Benvolguts alumnes de 5è, primer de tot donar-vos l'enhorabona a cada un@ de vosaltres per la feina feta ja que no ha estat un curs prec...